Over mij

Wie ben ik, en hoe ben ik beland in het vak geluidstechniek

Lees verder op deze pagina, en u komt het allemaal te weten.

Biografie

Ik ben Rinke en ik ben 20 jaar oud. Ik ben al jaren geleden voor het eerst in aanraking gekomen met geluidstechniek. Dat heeft een aantal oorzaken, en een daarvan is dat ik veel van muziek houd. Ik speel al sinds ongeveer mijn zevende piano, en inmiddels speel ik ook cajon en zing ik.

Toen ik ongeveer 10 jaar oud was, en ik dus drie jaar piano speelde, ben ik terechtgekomen in een bandje dat in mijn kerkelijke gemeenschap een jaarlijks kinderfeest begeleidde. Op dat moment ben ik ook in contact gekomen met degene die toen de techniek daarbij verzorgde. Twee jaar later kon deze persoon niet meer de techniek verzorgen, dus vroeg ze of ik dat van haar over wilde nemen. Sindsdien ben ik meer en meer mijzelf ermee bezig gaan houden.

20-jarige ik aan het pianospelen

10-jarige ik aan het pianospelen

In mijn kerk ben ik inmiddels techniekleider geworden. Ik verzorg nu regelmatig de techniek bij sing-ins, jongerendiensten en meer. In 2020 ben ik hier ook aan de slag gegaan met de livestream en alle techniek die daarbij komt kijken. Mijn beste vriend zat inmiddels op de opleiding Podium- en Evenemententechniek Geluid.

Omdat destijds mijn opleiding mij niet lag, ben ik gaan zoeken naar een nieuwe opleiding. Mijn beste vriend vertelde mij toen meer over de opleiding Podium- en Evenemententechniek Geluid. Ik werd hier zeer enthousiast door. Zodoende ben ik uiteindelijk diezelfde opleiding gaan doen.

Thuis-setup

Om thuis goed te kunnen werken aan school en uiteraard de projecten waar ik mee bezig was/ben heb ik een setup gemaakt die het voor mij makkelijk maakt om hieraan te werken. Daarnaast gebruik ik mijn setup uiteraard ook om te gamen, te chatten met vrienden en het kijken van video's, films en tv.

Benieuwd naar de specificaties van mijn setup? Klik dan snel hiernaast op de knop!